İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Özyiğit, Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu'nu kabul etti

Bakan Özyiğit, Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu'nu kabul etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı Derviş Yücetürk ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 16/05/19 12:11
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Özyiğit, Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu'nu kabul etti
A- A A+
Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı Derviş Yücetürk, gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında kendilerini kabul eden Bakan Özyiğit'e teşekkür etti. Yücetürk ziyarette, Bakan Özyiğit'e engellilerin sorunlarını içeren bir dosya sundu.

Engellilerin karşılaştığı sorunlara da değinen Yücetürk, Özel Eğitim Yasası'nın biran önce hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çekerekhükümetin sona ermesinin kendileri için; yapılan uğraş ve emeklerin sıfırlanması anlamı taşıdığını, umutlarının yeni kurulacak hükümetin bu sorunları gündeme taşıması olduğunu ifade etti.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit de konuşmasındahangi konumda olduklarına bakmaksızın engelli vatandaşlara destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Görevde oldukları süre içersinde bakanlık olarak özel eğitime büyük bir hassasiyet gösterdiklerini ve bu konuda önemli adımlar attıklarını söyleyen Özyiğit, yaptıkları çalışmalar sonucunda özel eğitimde yasa ve tüzük çalışmalarında sona geldiklerini ve yasanın meclise gönderilmek üzere olduğunu anımsatarak,hazırlananyasa çalışmasının ileriye götürülmesinin yeni hükümetin en önemli görevlerinden biri olduğuna dikkat çekti.

Yücetürk'ün aktardığı sorunların da aşılmasının sosyal devlet anlayışı açısından son derece önemli olduğunu dile getiren Özyiğit, sorunlarla mücadelede kalınan yerden devam edilmesi dileğinde olduğunu da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.