GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Spehar'dan iki toplumlu etkinliklere destek

Spehar'dan iki toplumlu etkinliklere destek

BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar, "Derinya Belediyesi" Başkanı Andros Karoyannis'le görüştü ve belediyenin iki toplumlu etkinliklere olan katkısına desteğini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 16/05/19 08:22
okuma süresi: 1 dak.
Spehar'dan iki toplumlu etkinliklere destek
A- A A+
Haravgi gazetesi, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar'ın 14 Mayıs Salı günü "Derinya Belediye'si ve belediye meclisi üyelerini" ziyaret ettiğini yazdı.

Spehar'ın Derinya Belediye Başkanı Andros Karoyannis ve meclis heyetiyle gerçekleştirdiği görüşmede ara bölgenin tarımsal, sportif, eğitimsel ve çevresel açıdan değerlendirilmesi konusu ile iki toplumlu etkinliklerin ileri götürülmesinin yollarının ele alındığını belirten gazete, Spehar'ın görüşmede, Derinya Belediyesi'nin iki toplumlu etkinlikler düzenlemekteki başarısından övgüyle bahsettiğini aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.