İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Üstel: "Erken seçime gitmek kolay ama böyle bir ortamda hükümeti boş bırakmak hoş değil"

Üstel: "Erken seçime gitmek kolay ama böyle bir ortamda hükümeti boş bırakmak hoş değil"

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Ünal Üstel, erken seçime gitmenin kolay olduğunu ancak ülkenin büyük sıkıntılar içinde bulunduğunu ve ülkeyi hükümetsiz bırakmak istemediklerini kaydetti.

Yayın Tarihi: 16/05/19 17:14
okuma süresi: 2 dak.
Üstel: "Erken seçime gitmek kolay ama böyle bir ortamda hükümeti boş bırakmak hoş değil"
A- A A+
Genç TV'de Gökhan Altıner'ın sorularını yanıtlayan UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel, koalisyon görüşmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"ERKEN SEÇİME GİTMEK KOLAY"

Fazla bir alternatifin olmadığına dikkat çeken Üstel, 3 ihtimalin yer aldığını, bunların da UBP- CTP koalisyonu, UBP-HP koalisyonu ya da erken seçim olduğunu kaydetti.

"Erken seçime gitmek ve karar almak çok kolaydır" diyen Üstel, ülkenin büyük sıkıntıların içinde olduğunu, bu sebeple hükümetsiz bırakmak istemediklerini dile getirdi. Üstel, "Böyle bir ortamda ülkeyi, hükümeti boş bırakmak hoş değil" ifadesine de yer verdi.

"ÜLKEYİ YANGIN YERİNE ÇEVİRDİLER"

4'lü koalisyon hükümetin icraatlarını da eleştiren Üstel, hükümetin 15 ayda ülkeyi yangın yerine çevirdiğini kaydetti. 15 ay önce hükümet kurma görevinin esasında UBP'nin olduğunu anımsatan Üstel, UBP'ye ayak oyunları yapıldığını ve 4'lü koalisyonun kurulduğunu, bu sebeple ülkenin 15 ay zaman kaybettiğini belirtti. Üstel, artık zaman kaybetme lüksünün olmadığını da sözlerine ekledi. Ülkedeki ekonomik sıkıntılara da değinen Üstel, her gün 1-2 dükkanın kapandığını, ülkenin her geçen gün bataklığa saplandığını, bu sıkıntıların üstesinden gelecek tek partinin de Ulusal Birlik Partisi olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.