TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Ruslar Mayıs'ta Kıbrıs ve Türkiye'yi tercih etti

Ruslar Mayıs'ta Kıbrıs ve Türkiye'yi tercih etti

Rusya Tur Operatörleri Birliği Genel Müdürü Lomidze, sona eren uzun Mayıs tatilinde Rus turistler arasında en popüler istikametlerin Rusya, Türkiye ve Kıbrıs olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 17/05/19 11:50
okuma süresi: 2 dak.
Ruslar Mayıs'ta Kıbrıs ve Türkiye'yi tercih etti
A- A A+
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Genel Müdürü Maya Lomidze, bu yıl Mayıs tatillerinde Rus turistler arasında en popüler istikametlerin Rusya, Türkiye ve Kıbrıs olduğunu ve aynı zamanda, turlara talebin 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 20 arttığını belirtti.

Lomidze, yaptığı açıklamada "Mayıs tatilleri boyunca Rusya'da en ucuz seyahat yerleri Soçi, Kırım ve Anapa oldu. Daha sonra Türkiye, Kıbrıs, Yunanistan, İspanya ve Bulgaristan geliyor. İlk ona Tayland da girdi" dedi.

YÜZDE 30 İNDİRİM KIBRIS'A YÖNELTTİ

Lomidze'ye göre talebin artması, öncelikle Mayıs tatilleri için yapılan turların erken rezervasyon paylarında büyük indirimlerle satılmasından kaynaklanıyor. Örneğin, Kıbrıs'ta indirim yüzde 30'u aştı ve bütçe segmentindeki en ucuz yer (iki veya üç yıldızlı oteller) Soçi, Kırım ve Anapa oldu.

Turların büyük çoğunluğu 10-14 günlük oldu ve turistlerin büyük çoğunluğu dün evlerine geri döndüler. Ön değerlendirmelere göre bu sene Mayıs tatillerinde yüzde 20'lik artış yaşandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.