İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

RDÜ birincilik ödülüne layık görüldü

RDÜ birincilik ödülüne layık görüldü

Başbakanlık Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu'nun, 01.02.2019 tarihinde düzenlemiş olduğu ve 19.04.2019 tarihine kadar ikinci uzatılması yapılan logo tasarım yarışmasında, Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu'nun, misyon ve vizyonunu yansıtan logo, Hikmet Uluçam'ın başkanlığındaki jüri tarafından Rauf Denktaş Üniversitesi Grafik Tasarım Uzmanı, Yüksek İç Mimar Cemal Osmanlılar'ın tasarımı birincilik ödülüne layık görüldü.

Yayın Tarihi: 18/05/19 14:09
okuma süresi: 1 dak.
RDÜ birincilik ödülüne layık görüldü
A- A A+
Çeşitli eserlerin sunulduğu yarışmanın jüri üyeliğini EHKK Başkanı Günay Kibrit, EHKK üyesi Orkun Bozkurt, Doç. Dr. Senih Çavuşoğlu, Hikmet Uluçam ve Mehmet İlkerli yaptı.

RDÜ'den yapılan açıklamada "Üniversitenin temel görevlerinin eğitim vermek, araştırma yapmak ve topluma hizmet vermek" olduğu belirtilerek, Rauf Denktaş Üniversitesi'nin topluma hizmet konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağı belirtildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.