ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

510 kilo kaçak etle yakalanan Araz 3 gün tutuklu kalacak

510 kilo kaçak etle yakalanan Araz 3 gün tutuklu kalacak

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda ele geçirilen 510 kilo kaçak et ile ilgili tutuklanan Mehmet Araz mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

Yayın Tarihi: 19/05/19 09:15
okuma süresi: 2 dak.
510 kilo kaçak etle yakalanan Araz 3 gün tutuklu kalacak
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Güney Kıbrıs'tan kaçak olarak geçirilen ve Akdoğan Yiğitler köyleri arasında terk edilmiş bir mandırada tespit edilen 510 kilo ağırlığındaki 12 adet kesilmiş ve yüzülmüş kuzu etleri ile ilgili tutuklanan zanlı Mehmet Araz dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme, "Gümrüksüz mal tasarrufu" suçlaması ile hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi. Polis, mahkemede etlerin nereden ne şekilde ve kim için temin edildiğinin araştırılacağını açıkladı.

Cep telefonu incelenecek

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ömer Ülgen mahkemede verdiği ifadesinde, 17 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:15 sıralarında zanlının tasarrufunda, Güney'den KKTC'ye geçirilen çöp naylonları içinde 12 adet yüzülmüş bütün kuzunun tespit edilerek emare alındığını açıkladı. Söz konusu etlerin kimden ne şekilde ve kim için temin edildiğinin araştırıldığını belirten Ülgen, inceleme yapmak için zanlının cep telefonuna el konulduğunu kaydetti. Alınması gereken ifadelerin olduğuna dikkat çeken Ülgen, Mehmet Araz'ın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.