KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ 24. Bahar Festivali Edis konseri ile sona erdi

DAÜ 24. Bahar Festivali Edis konseri ile sona erdi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bahar Festivali'nin 24.'sü Türkiye'nin sevilen sanatçısı Edis'in gerçekleştirdiği muhteşem konserin ardından sona erdi.

Yayın Tarihi: 20/05/19 16:48
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ 24. Bahar Festivali Edis konseri ile sona erdi
A- A A+
DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu'nda 18 Mayıs Cumartesi günü, saat 22:00'de, sahne alan Edis seslendirdiği birbirinden güzel parçaları ile geceye katılanlara unutulmaz saatler yaşattı.

DAÜ'lü öğrenciler ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) dört bir yanından gelenler ile buluşan Edis, sevilen şarkılarını seslendirirken, coşkulu kalabalık sık sık şarkılara eşlik etti. Konser sonunda Edis'e DAÜ Öğrenci İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sonuç Zorlu Oğurlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

ÜNLÜLER DAÜ'YE AKIN ETTİ

Bu yıl 15 - 18 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 24. Bahar Festivali kapsamındaalanında başarılı birçok kişi DAÜ'de sevenleri ile bir araya geldi.

Festival boyunca Koray Avcı, MFÖ, Edis, DJ Kura, Mantra, Mavra, Emre Fırat, Route 66, Yağız ile Koli Band gerçekleştirdikleri konser ve performanslarla geceye katılanlara konserlerinde coşku dolu saatler yaşattılar. Öte yandan, Gülse Birsel, Enis Arıkan, Ercan Kesal, Esra Erol, Güneri Civaoğlu, Nasuh Mahruki, Nebahat Çehre, Prof. Dr. Meltem Yalınay, Serdar Altunok, Rezzan Kiraz, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Orhan Alkaya, Dr. Ender Saraç, Tijen Karaş, Ali İhsan Varol ile Tugay Kerimoğlu gibi alanında önemli kişiler gerçekleştirdikleri söyleşilerle sevenleri ile bir araya geldiler. Ayrıca Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu'nun yer aldığı "Don Kişot'um Ben" isimli tiyatro gösterisi festival kapamında tiyatro severler ile buluştu. Oldukça renkli ve eğlenceli geçen zengin içerikli festival ile öğrenciler ve KKTC halkı bolca eğlenerek rahat bir nefes almış oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.