LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB kitap paylaşım noktalarına katkılar devam ediyor

LTB kitap paylaşım noktalarına katkılar devam ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB )kitap okuma alışkanlığının artırılması ve kitaba erişim olmayan çocuk ve yetişkinlerin kitaba ulaşabilmelerini sağlamak amacı ile şehrin farklı yerlerine yerleştirdiği sokak paylaşım noktalarına kurum, kuruluş, okullar ve yurttaşlar kitap katkısı yapmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/05/19 13:19
okuma süresi: 1 dak.
LTB kitap paylaşım noktalarına katkılar devam ediyor
A- A A+
Lefkoşa Folklor Derneği (FOLK-DER), Girne Amerikan Üniversitesi Halkla İlişkiler Öğrencileri, Dikmen İlkokulu öğrencileri ve yurttaşlar 'Okumak ve Paylaşmak güzeldir' diyerek topladıkları kitapları Surlariçi'nde bulunan LTB Kitap Paylaşım Noktaları'nda yer alması için LTB'ye teslim ettiler.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı kitap bağışında bulunan yurttaşlara, Ali Katipoğlu başkanlığındaki Lefkoşa Folklor Derneği'ne, Doç. Dr. Feriha Dikmen Deliceırmak, Dr. Nimet Harmancı, GAÜ Halkla İlişkiler öğrencileri ile Dikmen İlkokulu öğrencilerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.