GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Akacan Ağır Ceza'da: Dava 13 Haziran'a ertelendi

Akacan Ağır Ceza'da: Dava 13 Haziran'a ertelendi

Yüksek Mahkeme'nin Bulut Akacan'ın alt mahkemede yargılanmak istemesi üzerine istinafa başvurusunu reddetmesinin ardından Akacan ve korumaları bugün Girne Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıktı.

Yayın Tarihi: 23/05/19 10:00
okuma süresi: 1 dak.
Akacan Ağır Ceza'da: Dava 13 Haziran'a ertelendi
A- A A+
Kıbrıs Postası

Korumaları Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorçun'la birlikte Erhan Başay ve Zeki Asımoğlu'nu ciddi şekilde darp edip Asımoğlu'nu vahim bedensel zarara uğrama davasında itham öncesinde dava tehir etti.

Sanık Bulut Akacan'ın avukatı Kıvanç Rıza'nın istinaf kararını inceleme talebi üzerine dava itham öncesi 13 Haziran tarihine ertelendi.

KORUMASI TUTUKLU YARGILANMAYA DEVAM EDECEK

Sanık Orçun Özorçun'un avukatı Doğa Zeki Özorçun'un KKTC vatandaşı olup yargılanmaktan kaçma ihtimalinin olmadığı ve 4 buçuk aydan bu yana tutuklu yargılanması nedeni ile tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Mahkeme talebin reddine emir verirken davayı 13 Haziran tarihine tehir etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.