GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Trafik kazası: 1 Yaralı, 1 tutuklu

Trafik kazası: 1 Yaralı, 1 tutuklu 

Güzelyurt - Lefke Anayolu kavşağında bir araç ile kamyonun çarpışması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Araç sürücüsü Kathleen Jones ise tutuklandı.

Yayın Tarihi: 23/05/19 09:20
okuma süresi: 2 dak.
Trafik kazası: 1 Yaralı, 1 tutuklu 
A- A A+
Kıbrıs Postası

Güzelyurt - Lefke Anayolu kavşağında dün saat 13.00'da gerçekleşen trafik kazasında 72 yaşındaki Kathleen Jones yönetimindeki KRP 207 plakalı salon araç ile Atatürk Caddesi üzerinden güney istikametine doğru seyrettiği sırada, kavşakta durmadan dikkatsizce anayola giriş yapması sonucu, o esnada anayol üzerinde doğu istikametine doğru seyreden 58 yaşındaki Hüseyin Doğan yönetimindeki RD 368 plakalı kamyonun önünü tıkaması sonucu çarpıştı.

HAFİF YARALANAN ARAÇ SÜRÜCÜLERİNDEN 1'İ TUTUKLANDI

Kaza sonucu yaralanan RD 368 plakalı araç sürücüsü Hüseyin DOĞAN ve KRP 207 plakalı araç sürücüsü Kathleen Jones kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu oldu.

KRP 207 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan 79 yaşındaki Norma Jeanette Watson isimli kadın kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde kaburga kırığı ile akciğer yırtılması teşhisi ile kalp damar cerrahi yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

KRP 207 plakalı araç sürücüsü 72 yaşındaki Kathleen Jones tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.