YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıslı Türk oyuncunun 'bayvan'lı skeci tam not aldı

Kıbrıslı Türk oyuncunun 'bayvan'lı skeci tam not aldı

BKM imzasıyla televizyon ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'daki 'Aileler Yarışıyor' skecinde rol alan Kıbrıslı Türk Berkay Tulumbacı, hem seyirciden hem de TV başındaki izleyiciden büyük alkış topladı. Tulumbacı'nın rol aldığı skeç, sosyal medyada da büyük bir yankı uyandırdı.

Yayın Tarihi: 25/05/19 10:48
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıslı Türk oyuncunun 'bayvan'lı skeci tam not aldı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Show TV ekranlarının sevilen programlarından 'Güldür Güldür Show'un, geçtiğimiz Çarşamba akşamı yayınlanan 200'üncü bölümünde, 'Aileler Yarışıyor' skecinde 'Ozan' rolünü oynayan Kıbrıslı Türk Berkay Tulumbacı'nın performansı, hem seyirciden hem de TV başındaki izleyiciden tam not aldı.

Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran skeçte, Tulumbacı'nın 'Kıbrıslı Türk şiveli' performansı, geçmişteki şive denemelerine nazaran oldukça başarılı bulundu.

Özellikle Kıbrıslı gençler arasında "be" ile "hayvan" kelimelerinin hızlıca ve birleşik bir şekilde telaffuz ettiği "bayvan" ifadesi, bu skeçle birlikte adeta literatüre de girecek konuma ulaştı.

BERKAY TULUMBACI KİMDİR?

Berkay Tulumbacı, 1991 yılında Kıbrıs'ta doğdu. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Sakarya Fırat dizisi ile yaşadı; daha sonra Kara Ekmek dizisinde rol aldı. Tulumbacı, Star TV ekranlarında yayınlanan; başrolü Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateş Böceği dizisinin kadrosunda Barbaros karakterini de canlandırdı.

İşte skecin o sahnesi:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.