İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Türkmen: "Kimse gardiyanları suçlamasın"

Türkmen: "Kimse gardiyanları suçlamasın"

Hak-Sen Başkanı İzzet Türkmen, Merkezi Cezaevi'nde bugün 27 yaşındaki bir mahkumun hayatını kaybetmesinin ardından ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 25/05/19 22:57
okuma süresi: 1 dak.
Türkmen: "Kimse gardiyanları suçlamasın"
A- A A+

Türkmen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Cezaevinde bir genç öldü

Şimdi susma zamanı

yıllardır çok konuştum çok söyledim. ne Gardiyanın derdini ne de mahkumun insanlık dışı ortamlarda yasa dışı barındırılmasını kimse dinlemedi. Mithat can Çalık vefat etti. (Uyuşturucu kullanmadığını gayet net yazabilirim boşuna garip garip açıklama yapmasınlar gardiyanı da suçlamasınlar. Bekleyelim otopsi sonuçu açıklansın ona göre yargılarız ) Şimdi Cezaevi Müdürü konuşsun .

İçişleri bakanı konuşsun. Neden cezaevine hak ettiği önemi veremiyoruz? neden 24 saat cezaevinde Doktor yok Hemşire yok? Başbakan Ersin Tatar ve yrd sı Kudret Özersay buyursunlar hesap sorsunlar. Bu ne ilk ne de son olacak. Bıraksınlar siyaseti de EGO larını da çünkü dün yaptıkları EGO ları şimdi can alıyor. Üzgünüm."


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.