GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de kapsamlı temizlik kampanyası başladı

Gönyeli'de kapsamlı temizlik kampanyası başladı

Gönyeli Belediyesi, Gönyeli'de kapsamlı temizlik kampanyası başlattı.

Yayın Tarihi: 26/05/19 10:08
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de kapsamlı temizlik kampanyası başladı
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, temizlik kampanyasında toplam 4 dozer, 4 kamyon, 3 çekirge tipi kamyon, 3 traktör, yol ve kaldırım olmak üzere 2 süpürge aracı, 1 çöp konteyner yıkama aracı ve 40 kişilik temizlik elemanı çalışıyor.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, ülkedeki en kapsamlı temizlik kampanyasının başladığını ve kenti, yıllık bakıma aldıklarını belirtti, "Bu süreçte Gönyeli'de yaşayan herkesin iş birliği önemlidir. Bu sadece bir temizlik kampanyası değil, kentin, yıllık bakıma alınmasıdır" diye konuştu.

Tüm sokakları rutin olarak yıl boyunca temizlenen Gönyeli'de evsel atıklar düzenli toplanıyor, çöp konteynerleri yıkanıyor. Gönyeli, kent merkezinden en uzak ara sokağına kadar yıllık genel bakımdan geçiriliyor.

Benli, kapsamlı temizlik kampanyası dışında ana caddelerin sık periyotlarla, ara sokakların da 2 haftada bir süpürüldüğünü, temizliğin yıl boyunca sürdüğünü anımsattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.