TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Erdoğan ve Oktay, Tatar'a kutlama mektubu gönderdi

Erdoğan ve Oktay, Tatar'a kutlama mektubu gönderdi

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Başbakan Tatar'a kutlama mektubu göndererek yeni kabineye başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 28/05/19 07:40
okuma süresi: 2 dak.
Erdoğan ve Oktay, Tatar'a kutlama mektubu gönderdi
A- A A+
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Başbakan Ersin Tatar'a kutlama mektubu göndererek yeni kabineye başarılar diledi.

Erdoğan mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Başbakan,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Başbakanlığınızda oluşturulan yeni Hükümetin göreve başlaması vesilesiyle sizi şahsım ve Türk Milleti adına tebrik ediyorum.

Kuruluşundan bu yana Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çok önemli aşamalar kaybetmiş, karşılaştığı her türlü zorluk ve engelden de güçlenerek çıkmıştır.

Başbakanlığınızda kurulan Hükümetin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum.

Kıbrıs Türk halkının refahı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kalkınması ve gelişmesi öncelikli hedeflerimizdendir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni ekonomik olarak çok daha sağlam ve müreffeh bir yapıya kavuşturabilmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti, anavatan ve garantör olarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin varlığı, güvenliği ve haklarının korunması için güçlü ve kararlı desteğini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha tebriklerimi iletiyor, size ve tüm Hükümet üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.