ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Galata ve Ormancıoğlu 3 gün tutuklu kalacak

Galata ve Ormancıoğlu 3 gün tutuklu kalacak

İskele'ye bağlı Ötüken'de Narkotik ekiplerinin operasyonu sonucu ele geçirilen 3 kilo 700 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Salih Galata ve Şefik Ormancıoğlu hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

Yayın Tarihi: 28/05/19 11:43
okuma süresi: 1 dak.
Galata ve Ormancıoğlu 3 gün tutuklu kalacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

İskele'de bağlı Ötüken'de dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen başarılı operasyonda ele geçirilen 3 kilo 700 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Salih Galata ile Şefik Ormancıoğlu bugün İskele Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın henüz yeni başlaması nedeni ile 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

Polis, mahkemede verdiği ifadesinde, ele geçirilen uyuşturucu maddelerin 12 Mayıs tarihinde zanlılar tarafından bulunup alındığı yer olan Zafer Burnu'nda yaptıkları incelemede 1 kilo 150 gram daha uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.