GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i ziyaret etti

Güngördü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i ziyaret etti

Girne Belediyesi Kent Müzesi Projesi için başlatılan çalışmalar nedeniyle Eskişehir'e giden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 29/05/19 15:27
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i ziyaret etti
A- A A+

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'nün ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Güngördü'ye verdiği söz üzerine Girne için iki adet heykel hazırladığı belirten Büyükerşen, kısa bir süre sonra heykelleri Kıbrıs'a göndereceğini belirtti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yeniden göreve seçilen Büyükerşen'e hayırlı olsun diyerek, kendisini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Güngördü, Eskişehir ziyaretleri sırasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Büyükerşen'in hazırladığı heykelleri Girne'ye yerleştirecek olmaktan da büyük bir heyecan duyduğunu ifade eden Güngördü, iki kardeş belediye arasındaki ilişkilerin uzun yıllar sürmesini diledi.

Büyükerşen, Güngördü'ye Atatürk resmi hediye ederken, Güngördü de Büyükerşen'e el yapımı minyatür Kıbrıs kapısı hediye etti.

Girne Belediyesi Kent Müzesi için başlatılan çalışmalar nedeniyle Güngördü ve beraberindeki heyet, Eskişehir'deki müzelerde ve şehirde incelemelerde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.