ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İki suç bir arada: Bıçaklama ve uyuşturucu suçlarından mahkemeye çıkarıldı

İki suç bir arada: Bıçaklama ve uyuşturucu suçlarından mahkemeye çıkarıldı   

Lefkoşa'da parasını vermediği gerekçesi ile Onur Emre Diker'i bıçaklayan ve aramalar sonucu tasarrufunda uyuşturucu bulunduran Ahmet gömülü dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 30/05/19 08:13
okuma süresi: 2 dak.
İki suç bir arada: Bıçaklama ve uyuşturucu suçlarından mahkemeye çıkarıldı   
A- A A+
Kıbrıs Postası – Emel Doğan

Lefkoşa'da, tartıştığı Onur Emre Diker'i tasarrufunda bulunan bıçak ile dizinden yaralayan ve tasarrufunda yarım gram hintkeneviri türü uyuşturucu da bulunan 28 yaşındaki Ahmet Gömülü dün ikinci kez mahkemeye çıkarıldı.

Meseleyle ilgili olarak mahkemeye olguları aktaran polis memuru Nezaket Küpe, zanlının 26 Mayıs Pazar günü 01.50'de ikametgâhı içerisinde Onur Emre Diker'i parasını aldığı gerekçesiyle sol dizinden bıçaklayarak, yaraladığını aktardı.

Küpe, zanlının polise gelip, teslim olduğunu söyleyerek, sırt çantasında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını belirtti.

Zanlının ikametgâhının arandığını ancak olayda kullanılan bıçağın bulunmadığını aktaran Küpe, Müştekinin yarasının vahim zarar suçu kapsamına girdiğini söyledi.

Küpe, suçun Ağır Ceza Mahkemesi kapsamında olduğuna vurgu yaparak, suç aletinin arandığına ve kamera kayıtlarının inceleneceğine değinip, zanlının 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 4 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.