ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Küçük Hiranur'un sağlık durumu iyiye gidiyor

Küçük Hiranur'un sağlık durumu iyiye gidiyor

Dörtyol - Türkmenköy Çemberi arasındaki güzergahta iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 3 yaşındaki Hiranur Karadağ hayati tehlikeyi atlattı. Kazanın ardından tutuklanan araç sürücüleri Russell Straton ve Fatma Abay hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

Yayın Tarihi: 31/05/19 07:47
okuma süresi: 3 dak.
Küçük Hiranur'un sağlık durumu iyiye gidiyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Dörtyol - Türkmenköy Çemberi arasındaki güzergahta, 23 Mayıs 2019 tarihinde, saat 15:30 sıralarında 9 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili polis soruşturması tamamlandı. Kaza sonrasında tutuklanan KRJ 279 plakalı araç sürücüsü 80 yaşındaki Russell Straton ile HY 374 plakalı araç sürücüsü 38 yaşındaki Fatma Abay tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Polis mahkemede kazada ağır şekilde yaralanan ve iç kanama geçiren 3 yaşındaki Hiranur Karadağ'ın hayati tehlikeyi atlattığını ve küçüğün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin devam ettiğini açıkladı. Hiranur Karadağ'ın sağlık durumundaki gelişmenin ardından ise tutuklanan araç sürücüleri Straton ile Abay dün çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. Mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getiren zanlılar serbest bırakıldı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Yenal HüdaHüdakan mahkemede verdiği ifadesinde, 23 Mayıs 2019 tarihinde, saat 15:30 sıralarında, Dörtyol - Türkmenköy Çemberi arasındaki güzergahta, Russell Straton'un, yönetimindeki KRJ 279 plakalı araç ile Dörtyol istikametinden Türkmenköy istikametine doğru seyrettiği sırada karşı istikametten gelmekte olan Fatma Abay yönetimindeki HY 374 plakalı araç ile çarpıştıklarını, yürütülen soruşturmada çarpışma noktasının yolun ortasında olduğunu ve her iki aracın da kendi şeritlerinde olmaması nedeni ile kazanın meydana geldiğinin tespit edildiğini açıkladı. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü dahil toplam 9 kişinin yaralandığını kaydeden Hüdakan, kazada ağır şekilde yaralanan 3 yaşındaki Hiranur Karadağ'ın hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.

Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Hüdakan, zanlı Straton ile Abay'ın teminata bağlanmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.