EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ, Haydarpaşa Ticaret Lisesi öğrencilerini ağırladı

UKÜ, Haydarpaşa Ticaret Lisesi öğrencilerini ağırladı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Haydarpaşa Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümü son sınıf öğrencilerini ağırladı.

Yayın Tarihi: 31/05/19 17:27
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ, Haydarpaşa Ticaret Lisesi öğrencilerini ağırladı
A- A A+
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) KKTC Tanıtım Ofisi tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında üniversite bünyesinde yer alan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu; Haydarpaşa Ticaret Lisesi (HTL) Muhasebe Bölümü son sınıf öğrencilerini ağırladı.

Etkinlik, HTL öğrencilerine üniversite yaşamını yakından gözlemleyebilmeleri ve bölümler hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlendi.

UKÜ'nün eğitim olanakları hakkında bilgilendirilen öğrenciler, kampüs bünyesinde yer alan laboratuvarlarını, dersliklerin, öğrenci çalışma ortamlarınınve kütüphane olanaklarını yerince inceleme fırsatı elde ettiler. Gezi sırasında öğrencileren fazla Muhasebe ve Gastronomi bölümleri ile ilgilenerek, bölümlerin akademik yapısı ve iş olanakları hakkında bilgi aldılar.

Gezi kapsamında Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde yer alan Bilgisayar Destekli Muhasebe ve Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ağa ile Gastronomi Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi ve Koordinatörü Esat Kastambollu tarafından misafir öğrencilere bölümler hakkında detaylı bilgi verildi.

HTL Müdür Yardımcısı Özge Özberk, son sınıf öğrencilerin her bölüm hakkında bilgi sahibi olmaları adına bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Eğitimleri ve kariyerleri açısından bu tür geliştirici organizasyonlar öğrencilerimiz için çok önemli" ifadesini kullandı.

Haydarpaşa Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümü öğrencisi Süleyman Soyhan, UKÜ'nün kampüs olanaklarının geniş olduğu dile getirerek, Muhasebe bölümünden mezun olduktan sonra İşletme okumak istediğini de aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.