ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Lamai'yi ihbar, Sasa'yı Lamai'nin itirafı yakalattı

Lamai'yi ihbar, Sasa'yı Lamai'nin itirafı yakalattı

Narkotik ekiplerinin Mağusa'da düzenlediği operasyonda üniversite öğrencisi yabancı uyruklu bir gencin tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap ve sigara ile hassas terazi bulundu. Polis soruşturması kapsamında 2 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 02/06/19 09:31
okuma süresi: 3 dak.
Lamai'yi ihbar, Sasa'yı Lamai'nin itirafı yakalattı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da önceki gün aldığı bir ihbar üzerine bir üniversite kampüsü içerisinde bulunan ikametgahta mahkeme emri ile arama yapan Narkotik ekipleri, Jeffrey A. Lamai isimli üniversite öğrencisinin tasarrufunda 1 adet sarı renk, uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap, 2 adet içerisinde uyuşturucu madde bulunan sigara izmariti ile 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanıldığına inanılan hassas terazi bularak emare aldı. Jeffrey A. Lamai isimli şahıs tutuklanırken, suçla bağlantısı olduğu tespit edilen Daniel Sasa da tespit edilerek tutuklandı. Zanlılar dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak haklarında 2 gün tutukluluk süresi temin edildi.

6 gr olarak satın aldığını itiraf etti

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy mahkemede verdiği ifadesinde, 31 Mayıs 2019 tarihinde Narkotik ekipleri tarafından alınan bir bilgide zanlı Jeffrey A. Lamai'nin tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini açıkladı. Zanlı Lamai'nin üniversite kampüsü içerisindeki ikametgahında mahkemeden temin edilen arama emri ile bir arama yapıldığını belirten Özdesoy, zanlıya ait kıyafet dolabı üzerindeki ayakkabı kutusunda gizlenmiş 1 adet sarı renk uyuşturucu madde içerdiği düşünülen hap, dolabın içindeki bir yeleğin cebinde 1 adet hassas terazi ve çalışma masası üzerinde ise içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan 2 adet sarma sigara izmariti ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğu düşünülen foil kağıt bulunup emare alındığını açıkladı. Zanlı Lamai'nin suçüstü tespit edilerek tutuklandığını kaydeden Özdesoy, yürütülen soruşturmada zanlının sarma sigara hazırladığı uyuşturucu maddeleri 26 Mayıs 2019 tarihinde 6 gram olarak zanlı Daniel Sasa isimli şahıstan aldığının tespit edildiğini kaydetti.

Sasa'nın tasarrufunda öğütücü içinde uyuşturucu bulundu

Zanlı Daniel Sasa'nın Mağusa'da, ikametgahında tespit edilerek tutuklandığını kaydeden polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlı Sasa'nın ikametgahında yapılan aramada 1 adet öğütücü içerisinde uyuşturucu madde kalıntılarının tespit edilerek emare alındığını belirtti. Tutuklanan iki zanlı ile yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten Özdesoy, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.