LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB Kanalizasyon Şebekesi malzemeleri için imzalar atıldı

LTB Kanalizasyon Şebekesi malzemeleri için imzalar atıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) 3 bölgeyi kapsayacak kanalizasyon projesini hayata geçirmek adına bugün Dolgu Malzemesi ve Kirli Kum Alım İhale sürecini tamamlayarak sözleşmeyi imzaladı.

Yayın Tarihi: 03/06/19 11:25
okuma süresi: 2 dak.
LTB Kanalizasyon Şebekesi malzemeleri için imzalar atıldı
A- A A+
LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Köroğlu Construction LTD Direktörü Gökay Köroğlu'nun imza koyduğu ihale kapsamında Hamitköy 6. Etap, Yenişehir 4. Etap ile Küçük Kaymaklı 5. Etap kanalizasyon projeleri için gerekli malzeme temini sağlanmış olacak.

Finansmanlığını LTB'nin sağladığı ve 361 bin 200 TL'ye mal olacak alım ihalesi 270 gün içerisinde tamamlanacak.

İhale kapsamında, 18 bin 500 ton stabilize malzeme, 2 bin 100 ton kirli kum ve 1200 ton mekanik malzeme alımı yapılacak.

2019 yılı içerisinde yapılacak kanalizasyon şebekeleri için malzeme temini bu ihale sayesinde gerçekleşmiş olacak.

LTB BAŞKANI HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, imza töreninde yaptığı konuşmada bugün imzalanan Dolgu Malzemesi ve Kirli Kum Alım İhalesi ile Yenişehir, Küçük Kaymaklı ve Hamitköy'ü kapsayacak 4 km'lik kanalizasyon hattı yapımı için gerekli malzeme temininin sağlandığını söyledi.

Bir süre önce Hamitköy'ün kanalizasyon ihalesinin sonuçlandırıldığını gelecek hafta ise Yenişehir Bölgesi için kanalizasyon ihalesine çıkılacağını belirten Harmancı, altyapı yatırımları ile birlikte Lefkoşalıların daha sağlıklı bir çevrede yaşamasına katkı sağlamayı hedeflediklerini önemle vurguladı.

Başkan Harmancı sözlerinin sonunda ihaleyi kazanan Köroğlu Construction LTD Direktörü Gökay Köroğlu'nu tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.