EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Bayram TL'ye de yaradı: Döviz kurları düştü

Bayram TL'ye de yaradı: Döviz kurları düştü

Sterlin, Euro ve Dolar kurlarında Ramazan Bayramı'nın ilk gününde düşüş yaşanıyor.

Yayın Tarihi: 04/06/19 12:44
okuma süresi: 1 dak.
Bayram TL'ye de yaradı: Döviz kurları düştü
A- A A+
Kıbrıs Postası – Rahmican Çalışkan

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde döviz kurlarında düşüş yaşanmaya devam ediyor. Sterlin, Euro ve Dolar, son bir ayın en düşük seviyelerinde seyrediyor.

Mayıs ayının başlarında, yani bir ay önce 7.85 bandında ilerleyen İngiliz Sterlini, dün, Haziran ayının ilk gününe 7.45 sularında başlasa da günü 7.38 dolaylarında kapattı. Bugüne de 7.40 bandında başlayan Sterlin, şu dakikalarda ise, 7.36 dolaylarında seyrediyor.

Mayıs ayının ilk günlerine 6.70 seviyelerinde başlayan Euro, Haziran'ın ilk gününü 6.55 bandında kapadı, Euro bayramın ilk gününde şu saatlerde 6.54 sularında ilerliyor.

ABD Doları'nda da düşüş yaşanıyor. Mayıs'a 5.96 ile başlayan Dolar, Haziran ayının ilk günü, yani dünü 5.83 ile kapattı, ABD Doları şimdilerde 5.82 ile devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.