EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'de "Madde Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu" semineri

UKÜ'de "Madde Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu" semineri

Uluslarası Kıbrıs Üniversitesi'nde (UKÜ) "Madde Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu" adlı seminer düzenlendi.

Yayın Tarihi: 05/06/19 09:29
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ'de "Madde Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu" semineri
A- A A+
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (RPD) Programı 4. sınıf öğrencileri tarafından "Alan Çalışması" dersi kapsamında "Madde Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu" adlı seminer düzenlendi.

Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatoş Silman, söz konusu seminerin Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun tanıtımı ve madde bağımlılığı konusunda farkındalık yaratma amacıyla düzenlendiğini kaydetti.

Seminerde Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu konuşmacı olarak yer alırken, RPD öğrencisi Mehmet Özkan moderatörlüğünde bölüm öğrencileriMustafa Şen, Yusuf Beyaztaş, Fetullah Keleş, Arun Gökdeniz, Mehmetali Çeçen ve Vedat Yavuz sunum gerçekleştirdi.

Seminerde öğrenciler tarafından komisyonun görevleri ve işlevleri, madde bağımlılığı, madde bağımlılığı konusunda halkla yapılan röportajlar hakkında dinleyicilere bilgi verildi. Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, seminere izleyici olarak katılan öğrencilerin madde bağımlılığı ve bu konuda komisyonun katkıları ile ilgili sorularını da cevapladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.