GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Sağlık Bakanı Pilli, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Pilli, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Ali Pilli Ramazan Bayramı nedeniyle, Gazimağusa Devlet Hastanesini ziyaret etti. Pilli, "Gazimağusa Devlet Hastanesi kurulduğu günden beri hastalara en iyi hizmet için çalışmaktadır" dedi.

Yayın Tarihi: 06/06/19 19:38
okuma süresi: 3 dak.
Sağlık Bakanı Pilli, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
A- A A+
Kıbrıs Postası

Sağlık Bakanı Ali Pilli Ramazan Bayramı nedeniyle, Gazimağusa Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastane doktorları, sağlık personeli, çalışanlar ve hastaların bayramını kutlayan Bakan Pilli, Başhekim Dr. Nil Ergün'den Gazimağusa Hastanesi ile ilgili bilgiler aldı.

Başhekim Dr. Nil Ergün, göreve yeni gelen Sağlık Bakanı Ali Pilli'nin hasteneyi ziyaret etmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, beklentilerini bu vesile ile Bakan Pilli'ye aktaracaklarını söyledi.

Ziyaretlerde amaçlarının, sağlık çalışanları ve hastaların bayramını kutlamanın yanında, hastanenin sorunları hakkında da yerinde bilgi almak olduğunu dile getiren Bakan Pilli, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nin önemli bir nüfusa sağlık hizmeti verdiğini dile getirdi.

Hastanede şu anda 2 ameliyathanenin devrede olduğunu belirten Bakan Pilli, devam eden tadilatın sona ermesinin ardından 4 ameliyathane nin daha devreye gireceğini ve hizmetlerin aksamayacağını, Mağusa Hastanesinin 6 ameliyathane ile hizmetine devam edeceğini söyledi.

Yakın gelecekte yoğun bakım ünitesinin de devreye gireceğini belirten Bakan Pilli, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nin kurulduğu günden bugüne hastalara en iyi hizmet için çalışmakta olduğunu, sağlık çalışanlarının fedakârca bu görevi yaptığını bildiğini, bu nedenle burada yaşanan gerek personelin beklentisi, gerekse alt yapı konusunda eksiklikleri tamamlamak için harekete geçeceklerini vurguladı.

Görevleri süresince bakanlık olarak, doktorlar, hemşireler ve sağlık personeliyle bir ekip olarak çalışacaklarını yineleyen Bakan Pilli, Genel Sağlık Sigortası uygulamasının hayata geçirilmesinin şart olduğunu ifade etti.

Bakan Pilli, hastane personeli, sağlık çalışanları ve hastaların bayramını kutladı, çocuk servisindeki minik hastalara da bayram hediyelerini takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.