TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Berat Albayrak: "Birileri Doğu Akdeniz'e giremezsin diyor, kimse kusura bakmasın"

Berat Albayrak: "Birileri Doğu Akdeniz'e giremezsin diyor, kimse kusura bakmasın"

Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Birileri Doğu Akdeniz'e giremezsin, petrol arayamazsın, onunla iş yapamazsın diyor. Kimse kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 07/06/19 09:01
okuma süresi: 2 dak.
Berat Albayrak: "Birileri Doğu Akdeniz'e giremezsin diyor, kimse kusura bakmasın"
A- A A+
Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Birilerinin "Doğu Akdeniz'e giremezsin, petrol arayamazsın, onunla iş yapamazsın" dediğini işaret ederek, "Kimse kusura bakmasın" şeklinde konuştu.

Son 8 aydır ekonomik anlamda bir operasyon olduğuna dikkati çeken Albayrak, şunları kaydetti:

"Son 8-10 aydır muazzam bir ekonomik operasyon var. Birileri çatlasa da patlasa da hırsından, öfkesinden çıldırsa da Türkiye elhamdülillah dimdik ayakta. Bunları daha da güçlü bir şekilde püskürtüp emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Kolay değil, adam diyor ki 'Onu alamazsın, bunu alamazsın, ülkeni savunamazsın.' Sonra, 'Doğu Akdeniz'e giremezsin, petrol arayamazsın, onunla iş yapamazsın.' Kimse kusura bakmasın, Türkiye bir bağımsızlık mücadelesi vermeye başladığı son 6 yıldır her gün çok çetin bir mücadele veriyor. Allah'a hamd ediyorum, 31 Mart'ta tekrar ülkemiz bu millet, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde siyasi duruşu gösteren bu harekete, bu davaya çok güçlü bir destek vermiştir. Bütün bu saldırılara rağmen 24 Haziran seçimlerinin üzerinde bir destekle tüm Türkiye müthiş bir destek vermiştir. Ben Trabzon özelinde tüm Türkiye'deki bu neticeden dolayı hepinizden Allah razı olsun diyorum. Bizi bu hasetçilere, bu kibirlilere, bu kasetçilere, bu operasyonculara karşı güçlü kıldığınızdan dolayı..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.