KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Deniz Amcazade, lösemili çocuklar ve kanser hastaları için çalacak

Deniz Amcazade, lösemili çocuklar ve kanser hastaları için çalacak

9 yaşında piyano ile tanışan ve o günden bu yana piyano çalan Deniz Amcazade'den, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına piyano resitali bu akşam Naci Talat Vakfı'nda gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 07/06/19 10:00
okuma süresi: 1 dak.
Deniz Amcazade, lösemili çocuklar ve kanser hastaları için çalacak
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nden birinci olarak mezun olan Deniz Amcazade, bu akşam saat 20:00'de Naci Talat Vakfı'nda Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve aileleri yararına piyano resitalini gerçekleştirecek.

Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve ailelerine umut olmayı amaçlayan ve Dünyaca ünlü klasik müzik sanatçılarının eserlerinin sergileneceği piyano resitalinin biletleri bu akşam kapıdan da temin edilebilecek.

Vakıf Koordinatörü Sayın Övgü İnce verdiği demeçte, değerli bağışçı Deniz Amcazade'nin gösterdiği sosyal sorumluluk Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve aileleri için çok büyük önem arz etmektedir diyerek, tüm sanatseverleri bu akşam düzenlenecek olan etkinliğe davet ederek, bu tür anlamlı projeleri desteklemeye davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.