KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

HASDER'li çocuklar Lefkoşa'da gösteri yaptı

HASDER'li çocuklar Lefkoşa'da gösteri yaptı

HASDER Çocuk Kulübü üyesi çocuklar, yıl boyunca sürdürdükleri çalışmaları, yaptıkları gösteriler ile ailelerine sergiledi.

Yayın Tarihi: 07/06/19 16:21
okuma süresi: 1 dak.
HASDER'li çocuklar Lefkoşa'da gösteri yaptı
A- A A+

HASDER'den verilen bilgiye göre, Lefkoşa Küçük Kaymaklı bölgesinde bulunan merkezde yer alan ve İlker Özova ile Özkan Gürler anısına gerçekleştirilen etkinlikte, Minikler Grubu, Dillirga Grubu, Kozan Grubu, Feslikan Grubu ve Yıldızlar Grubu dansçıları çalışmalarını sahneledi. HASDER Çocuk Korosu da gecede Kıbrıs şarkılarını seslendirdi.

Gösterilerde, Sarhoş Zeybeği, Fistikya, Elek Oyunu, Çiftetelli, Kadın Karşılama 4, Orak Oyunu, Kız Sana Nişan Geliyor, Gadeh Oyunu, Vasilica, Kozan, Garutsari, Mandıra ve Arabiye 1 oyunları sahnelendi. Koro ise Arab Ali Ağıdı/Mağusa Limanı, Münüsem, Kebapçıların Şişi ve Enginar adlı Kıbrıs şarkılarını seslendirdi.

Öte yandan HASDER üyesi 110 çocuk ve 12 eğitmen sezonu geride bırakarak eylül ayına kadar çalışmalarına ara verdi. HASDER Çocuk Kulübü yeni sezon çalışmalarına ve yeni üye kayıtlarına eylül ayında başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.