YENİERENKÖY
okuma süresi: 4 dak.

"Vatandaşın ülkenin güvertesine var gücüyle delik açmaya çalıştığını görmek üzüntü verici"

"Vatandaşın ülkenin güvertesine var gücüyle delik açmaya çalıştığını görmek üzüntü verici"

Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak sosyal medaya hesabından paylaşım yaparak Girne'de yaşanan soygun olayı ile ilgili Polis Genel Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Özcan'ın yazısını paylaştı

Yayın Tarihi: 08/06/19 13:08
okuma süresi: 4 dak.
"Vatandaşın ülkenin güvertesine var gücüyle delik açmaya çalıştığını görmek üzüntü verici"
A- A A+

Polis memuru Mehmet Özcan'ın yazısı şöyle:

"SON YAŞANAN SOYGUN OLAYI ile ilgili sevgili Mehmet Özcan nın yazısı tam yerini buldu.

Girne'de olan soygun ile ilgili vatandasların sosyal medya yorumlar ile bazi açıklamaları okudum. Yorumların bazılarına hak vermekle beraber buyuk bir kısmının bilgisizce, tamamen dalga gecme, polisi küçük düsürme amacı ile yapıldığı aşikar. Bir cok vatandaşın gerek bilincli gerekse bilincsiz olarak ülkenin güvertesine vargücüyle delik açmaya çalıştığını görmek üzüntü verici. Batırmaya calistiginiz geminin icinde sizler de varsiniz. Gelelim bahane aramadan olaylarin diger penceresine;
1-Once Girne gibi kozmopolit bir sehirde kac polis calisiyor.(bizi ilgilendirmez degil mi?)
2-polisin olay yerinin etrafindaki dukkanlardan kamera goruntusu aramasi gayet normal.(o dukkan kameralarinin kac tanesi dukkanlarin vitrinlerinden baska yeri gosteriyor(.bu da bizi ilgilendirmez degil mi?)
3-Bu sekilde tespit yapabilmenin ne kadar polisin calismasi ve zaman gerektirdigini tahmin etmek zor degil.(ama bu da bizi ilgilendirmez degil mi?)
4-Adamlar canini disine takip gece gunduz calisip olay aydinlattiginda kahraman teskilat bir olayda failler bir kac saate kacmis rusvetci,beceriksiz polisler demek cok kolay(oyle degil mi)
5-peki gelelim mobese kameralara,gelelim personel sayisina,gelelim teknik takip ve dinlemelere,muhaceret memurlarinin yetkilerinin artirilmasina,polisin takviye edilmesine.ya da ceza yasasinin tadil edilmesine)pardon unuttum.bunlar da bizi ilgilendirmez.degil mi?)
6-Atesli silah suclari.Nedense bu suclarin arkasindan hep ayni insanlar cikiyor.ya tetikci ya da azmettiren olarak.sinirdisi edilen bu insanlarin kktc vatandasi bayanlar ile evlenerek adaya tekrar dondukleri gercegi ortadayken,surekli suc isleyen ve herhangi bir sekilde vatandaslik alan bu tip insanlarin ama vatandas bahanesi arkasina saklandirilarak ulkede yasamina devam ettirilmesi gelecekte olacak olaylara canak tutmuyor mu?(ah bize ne?)

Ayrica 3.dunya ulkelerinden buraya gelen insan akisinin neden durdurulmadigi sorusu da ortaya cikiyor.Neden sizce?Ben soyleyim cunku bazi guclu kesimlerin ucuz is gucune,daha fazla para kazanmaya ihtiyaci var. Baska, 14000 nijeryali ogrenci.neden burdalar.kac tanesi okullarini bitirecek.ilk donemin parasi alinip sokaga salindilar.ee
Paralari yok.olani verdiler.toplum icinde nasil yasayacaklar.
Sucu cazip hale getiren sartlari oradan kaldiracak onlemler alinmadigi surece yapilan yorumlar, aciklamalar, insan haklari ve demokrasiden dem vurmalar ikiyuzlulukten oteye gidemeyecektir. Siz polis genel muduru nezdinde butun teskilata hakaret etmeye devam edin. provakator bazi medya organlarinin yapmis olduklari polise ayar verme amacini guden yayinlarina koltuk degneyi olmaya da devam edin. Basini kucukken ezmediginiz yilani hala gormemekte israr ettiginiz surece o yilan herkesi sokmaya devam edecek.(tabi bunlar da bizi ilgilendirmez.oyle degil mi?)."


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.