EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi'nden fotoğrafçılık kursu

Girne Belediyesi'nden fotoğrafçılık kursu

Girne Belediyesi'nin düzenlediği fotoğrafçılık kursu için kayıtlar başladı. Gençlere yönelik kurslar, Çarşamba günleri 19.00 - 20.00 saatleri arasında Girne Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 10/06/19 11:42
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi'nden fotoğrafçılık kursu
A- A A+

Girne Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen yaz dönemi fotoğrafçılık kursu, 19 Haziran'da başlıyor.

Ağustos ayının sonuna kadar sürecek ve Erkan Çelikeri tarafından verilecek kurslar, Çarşamba günleri 19:00- 20:00 saatleri arasında Girne Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Kayıtlar mesai saatleri içerisinde Girne Belediyesi kültür işleri birimine yapılabilir. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi 815 21 18 numaralı telefon hattından 147 veya 150 tuşlanarak Kültür İşleri Birimi'nden ve kurs eğitmeni Erkan Çelikeri'den (0542 851 48 66) alınabilir.

GÜNGÖRDÜ: YAZ DÖNEMİNİ İYİ DEĞERLENDİREBİLİRLER

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada gençlerin yaz dönemini iyi değerlendirebileceği ve kendilerini geliştirebileceği fotoğraf kursu açtıklarını söyledi. Güngördü, kültür ve sanat alanında her yaşa yönelik kursların devam ettiğini belirterek, kültür ve sanatla uğraşan kişinin hayat kalitesinin arttığını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.