KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Çocuk oyuncular Kılçık Mahallesi'ni sahneledi

Çocuk oyuncular Kılçık Mahallesi'ni sahneledi

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu Çocuk ekibi, "Kılçık Mahallesi" isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Yayın Tarihi: 10/06/19 12:26
okuma süresi: 2 dak.
Çocuk oyuncular Kılçık Mahallesi'ni sahneledi
A- A A+

"Kılçık Mahallesi" isimli tiyatro oyunu, Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu Çocuk ekibi tarafından 1 Haziran Cumartesi günü sahnelendi.

Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Yönetmeni İsmihan Yorgancı'nın sahneye koyduğu oyunun sonunda tiyatro çalışmalarına katılan çocuklara belgeleri Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Girne Belediyesi Sanat Yönetmeni Derman Atik tarafından verildi.

Tatile giren çocuk tiyatrosu ekibi Eylül ayı ile birlikte çalışmalarına yeniden baslayacak. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi 815 21 18 numaralı telefon hattından 147 veya 150 tuşlanarak Kültür İşleri Birimi'nden ve Girne Belediyesi Gençlik ve Çocuk Ekibi Yönetmeni Ismihan Yorgancı'dan alınabilir.

GÜNGÖRDÜ: SANAT, KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTAR

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kültür ve sanatla büyüyen bir toplumun kötü alışkanlıklardan uzak durduğuna, doğaya ve çevresine daha saygılı davrandığına dikkat çekti.

Güngördü, yıl boyunca çalışmalar yapan çocukların aileleri için sergiledikleri oyunu çok beğendiğini ifade ederek, Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Yönetmeni İsmihan Yorgancı'ya ve oyunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.