ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Galata ile Ormancıoğlu'nun tutukluluk süreleri 4'üncü kez uzatıldı

Galata ile Ormancıoğlu'nun tutukluluk süreleri 4'üncü kez uzatıldı

Ötüken'de Narkotik polisinin düzenlediği operasyonda ele geçirilen toplam 4 kilo 763 gram 470 miligram hint keneviri türü uyuşturucu madde ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Salih Galata ile Şefik Ormancıoğlu'nun tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Yayın Tarihi: 11/06/19 07:33
okuma süresi: 3 dak.
Galata ile Ormancıoğlu'nun tutukluluk süreleri 4'üncü kez uzatıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

İskele'ye bağlı Ötüken'de Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda ele geçirilen 3 kilo 563 gram 470 miligram hint keneviri türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan zanlılar Salih Galata ile Şefik Ormancıoğlu dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Sahil kenarında ve zanlıların tasarrufunda ele geçirilen toplam 4 kilo 763 gram 470 miligram hint keneviri türü uyuşturucu madde ile ilgili yürütülen polis soruşturması kapsamında zanlılar hakkında dün 4'üncü kez tutukluluk talebi duruşması yapılırken, mahkeme zanlı Salih Galata ve Şefik Ormancıoğlu'nun 4 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

ZANLILARA AİT TELEFON DÖKÜMLERİ HALA POLİSİN ELİNE ULAŞMADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemede verdiği ifadesinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan bir bilgide, zanlı Salih Galata ve Şefik Ormancıoğlu'nun tasarruflarında uyuşturucu madde olduğunu ve zanlıların uyuşturucu maddeleri satmak için pazar arayışında olduklarının öğrenildiğini anımsattı. 27 Mayıs tarihinde saat 11:00'de zanlılara ait evlerde yapılan aramada toplam 3 kilo 563 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirten Yıldırım, Dipkarpaz'da yapılan aramada ise zanlı Galata'nın gösterimi üzerine sahil kenarında uyuşturucu maddelerin içinde bulunduğu mavi bidon ile 1 kilo 200 gram daha hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı.

Zanlılar hakkında temin dilen tutukluluk süreleri içerisinde gönüllü ifadelerin büyük oranda teyit ve tekzibinin yapıldığını kaydeden Yıldırım, zanlılara ait telefon dökümleri ile gerekli yazışmaların yapıldığını ancak henüz GSM operatörlerinden herhangi bir telefon dökümünün ellerine ulaşmadığını kaydetti.

Zanlıların serbest bırakılması halinde soruşturmanın olumsuz etkileneceğini belirten Yıldırım, zanlı Galata ve Ormancıoğlu'nun 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.