İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs'ın sevilen siması 'Cimi' doktor ihmali sonucu sakat kalıyordu

Kıbrıs’ın sevilen siması 'Cimi' doktor ihmali sonucu sakat kalıyordu

Kıbrıs'ın sevilen ve tanınan insanlarından, 'Cimi' olarak da bilinen Hasan Cemoğlu, Nalbantoğlu'ndaki doktorların umursamazlığı nedeni ile az daha ömür boyu sakat kalabileceğinin altını çizdi.

Yayın Tarihi: 11/06/19 13:08
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs’ın sevilen siması 'Cimi' doktor ihmali sonucu sakat kalıyordu
A- A A+
Kıbrıs Postası – Rahmican Çalışkan

Kıbrıs'ın sevilen insanlarından, 'Cimi' olarak da bilinen Hasan Cemoğlu, 12 Mayıs'ta talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Kıbrıs Postası'na konuşan Cemoğlu, Nalbantoğlu'ndaki doktorların umursamazlığı dolayısı nedeni ile az daha ömür boyu sakat kalabileceğini anlattı.

"NALBANTOĞLU'NDAKİ DOKTORLAR TABURCU ETTİ, AMA AĞRILARIM DEVAM ETTİ"

Kazanın hemen ardından kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu devlet hastanesinin acil servisinde yapılan müdahalede 8 saatin sonunda, hiçbir şeyin yok denilerek taburcu edildiğini dile getiren Hasan Cemoğlu, ağrılarının devam etmesi üzerine kendi imkanlarıyla Ankara'daki Anadolu Ortopedi Hastanesi'ne gittiğini söyledi.

"KIRIK TESPİT EDİLDİ, OMZUMDAN AMELİYAT OLDUM"

Ankara'da Profesör Dr. Tansel Ünsaldı'ya muayene olduğunu kaydeden Cemoğlu, muayenede sol omuz kemiğinin kırık ve kaburga kemiğinde de kırık olduğu tespit edildiğini vurguladı ve bunun üzerine omuz ameliyatı geçirdiğini aktardı.

"ANKARA'DAKİ DOKTOR ŞAŞIRDI, ÖMÜR BOYU SAKAT KALABİLİRDİN DEDİ"

Nalbantoğlu Hastanesi'nde röntgen ve tomografi çekildiğini, buna rağmen doktorların göremediğini savunan Hasan Cemoğlu, "Ankara'daki doktor kırıklarımın çok belirgin olduğunu söyledi, Lefkoşa'daki doktorların nasıl göremediğine şaşırdı, ömür boyu sakat kalabilirdin dedi" şeklinde konuştu.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.