İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Arıklı: "Poliste ciddi sıkıntılar ve huzursuzluk var"

Arıklı: "Poliste ciddi sıkıntılar ve huzursuzluk var"

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Meclis'teki konuşmasında "Kriminal Meseleler ve Polisimiz" konusuna eğildi. Arıklı, "Polis teşkilatı içerisinde ciddi sıkıntı ve huzursuzluk yaşandığını" söyledi.

Yayın Tarihi: 11/06/19 13:10
okuma süresi: 2 dak.
Arıklı: "Poliste ciddi sıkıntılar ve huzursuzluk var"
A- A A+
Meclis'teki konuşmasının başında Başbakan Tatar'ın güncel konuşmasını dinlememesine yönelik eleştirilerde bulunan Arıklı, Polis örgütünde ciddi sıkıntı ve huzursuzluk yaşandığını ifade etti.

Arıklı, geçen hafta polisin çok tartışıldığını, soygun ve ardından yaşananların polis zafiyetini gündeme getirdiğini söyleyerek, Girne bölgesinde bazı değişiklikler yapıldığını bundan sonra yapılacakları da merak ettiklerini belirtti. Arıklı, "Her fırsatta polisi tokatlayanlar acaba teşkilatın içinde bulunduğu durumdan haberdar mı?" diye sordu.

FETÖ konusunda yaşanan huzursuzluklar konusunda açıklama yapılması gerekliliği üzerinde duran Arıklı, soruşturmalarda hangi aşamada olunduğunu sordu.

Arıklı, 6 yıldır poliste terfi yapılamadığına da değindi.

Cezaevinin kapasitenin aşıldığına işaret ederek İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'a "Kısmı affın gündeme getirilebilir mi?" sorusunu soran Erhan Arıklı, KKTC vatandaşlarına karşı işlenmemiş suçlardan mahkum olan ve 3'te 2'i cezasını tamamlayan mahkumların Türkiye'ye gönderilebilmesi için çalışma yapılabileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.