İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hamzaoğulları, Meclis'te İskele ve Karpaz bölgesindeki ihmal edilen hizmetleri anlattı

Hamzaoğulları, Meclis'te İskele ve Karpaz bölgesindeki ihmal edilen hizmetleri anlattı

CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Meclis'te "İskele ve Karpaz'da yapılması gereken hizmetler" başlıklı konuşma yaptı.

Yayın Tarihi: 11/06/19 15:45
okuma süresi: 2 dak.
Hamzaoğulları, Meclis'te İskele ve Karpaz bölgesindeki ihmal edilen hizmetleri anlattı
A- A A+
İskele-Karpaz'ı; İskele Merkez, Orta Karpaz, Ziyamet'ten yukarı olacak şekilde 3'e ayırmak gerektiğini dile getiren CTP İskele Milletvekili Hamzaoğulları artık Bafra'daki otellerden İskele'ye kadar olan yolun yürünmez hale geldiğini söyledi. Bu konuyla ilgili halka bilgi verilmesini isteyen Hamzaoğulları, köyleri birleştirecek yollar konusunda da gereğinin yapılması gerektiğini ifade etti.

Kaleburnu'nda bir petrol istasyonu izni konusunda durumun ne olduğunu soran Hamzaoğulları, bunun yanında Yenierenköy'deki kaymakamlık binasının ikinci etabı hakkında da bilgi istedi.

Orta Karpaz bölgesinde Pamuklu köyünün dört yol kavşağında hastane yapılması konusunda gerekli adımların atılmasını isteyen Hamzaoğulları, Mehmetçik Ortaokulu'nun liseye dönüştürülmesi gerektiğini de söyledi.

Hamzaoğulları bölgedeki ambulans ihtiyacının giderilmesi gerektiğini dile getirdi.

İskele Bekirpaşa Lisesi'nde şu an 900 öğrencinin eğitim gördüğünü ve okul alanının çok dar olduğunu kaydeden Hamzaoğulları, bu konuda gereğinin yapılmasını istedi.

Engelli rehabilitasyon merkezi konusunda gerekenin yapılmasını isteye Hamzaoğulları, Meclis tatili süresince hükümetin 100 günden fazla vakti olduğunu, Ekim'den itibaren Meclis kürsüsünden bu konuların takipçisi olacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.