LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB Ortaköy Futbol Okulu 17 Haziran'da sahada

LTB Ortaköy Futbol Okulu 17 Haziran'da sahada

Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü ile Ortaköy Spor Kulübü işbirliğinde kurulan LTB Ortaköy Futbol Okulu 17 Haziran'da sahaya iniyor.

Yayın Tarihi: 11/06/19 17:40
okuma süresi: 2 dak.
LTB Ortaköy Futbol Okulu 17 Haziran'da sahada
A- A A+

6-11 yaş arası çocukları bünyesine katacak olan LTB Ortaköy Futbol Okulu'nda kayıtlar aylık 100 TL olarak belirlenirken, ilk etapta çocuklara forma, şort ve çorap verilecek. Açılış idmanı öncesinde belirlenecek bir tarihte ise kayıt olan tüm çocuklar okul tarafından özel bir hastanede sağlık taramasından geçirilecek.

ANTRENMANLAR ORTAKÖY SAHASI'NDA FIFA ONAYLI SENTETİK ZEMİNDE YAPILACAK

17 Haziran Pazartesi günü ilk çalışmasını yapacak Futbol Okulu'nda pedagoji eğitmeni de olan ve uzun yıllardır altyapılarda görev yapan Hasan Vatansever ve ekibi görev alacak. İdmanlar FIFA onaylı sentetik zemine sahip, ışıklandırması tamamlanan Ortaköy Sahası'nda yapılacak. Aileler gerek tribünden, gerekse de kafeteryadan tüm antrenmanları takip edebilecek. 17 Haziran'da yapılacak açılış idmanında tüm kategoriler yer alacak. Açılış saat 19.00'da başlayacak. Açılışın ardından rutin idman planlamasına geçilecek.

Buna göre oluşturulan kategoriler ve idman saatleri şu şekilde:

Her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma

Saat 18.30 - 19.30 (6-8 yaş grubu)

Saat 19.30 – 20.30 (9-11 yaş grubu)

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

17 Haziran'daki açılış öncesinde kayıtlar LTB Halkla İlişkiler Birimi'nde (1.Kat) devam ediyor. Kimlik kartı fotokopisi ve doldurulacak bir form ile kayıt gerçekleştiriyor. Aylık 100 TL olarak kayıtlarda ilk etapta şort forma ve çorap veriliyor. Kayıt bilgilendirme için 608 53 01 numaralı telefon aranabilir. LTB Ortaköy Futbol Okulu'na internetten de kayıt imkanı var. LTB Spor Kulübü ile Ortaköy Spor Kulübü işbirliğinde kurulan LTB Ortaköy Futbol Okulu'na kayıtlar https://dsmticket.com/event/ltb-ortakoy-futbol-okulu-kayit/ linkinden de yapılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.