ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Takımcılar yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Takımcılar yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Akdoğan'da makinist garajında bulunan araç içerisinden hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlı Hasan Takımcılar tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 12/06/19 07:45
okuma süresi: 2 dak.
Takımcılar yargılanmayı cezaevinde bekleyecek
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Akdoğan'da 8 Haziran 2019 tarihinde makinist garajında bulunan EV 659 plakalı araçta meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili polis ekipleri yürüttüğü soruşturma neticesinde Hasan Takımcılar ismine ulaştı. Araçtan 2 adet teşbih ve 1 adet parfüm çalmakla suçlanan ve kamera kayıtlarına yakalanan zanlı Takımcılar polis ekipleri tarafından tutuklandı. Zanlı Takımcılar "Sirkat" suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. 31 adet sabıkası olan ve 3 Mayıs 2019 tarihinde şartlı tahliyeden yararlanarak serbest kalmasına rağmen benzer bir suça karışan zanlı Takımcılar mahkeme emri ile tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

18 YAŞINDA 31 SABIKASI VAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Yusuf Karaoğulları mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Hasan Takımcılar'ın8 Haziran 2019 tarihinde Akdoğan'da EV 659 plakalı aracın tamir için makinist garajında bulunduğu esnada kapalı ancak kilitsiz vaziyette bulunan araç içerisinden 1 adet parfümü ve 2 adet tespihi sirkat ettiğini açıkladı. Olayın 9 Haziran 2019 tarihinde araç sahibinin konu aracı almaya gittiğinde torpido gözünün karıştırılmış olduğunu ve tespihleri ile parfümünün olmadığını görmesi üzerine 10 Haziran tarihinde polisin bilgisine getirildiğini kaydeden Karaoğulları, makinist garajının kamera kayıtlarının emare alındığını ve zanlının tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. 18 yaşındaki zanlının 31 adet sabıkası olduğunu ve 3 Mayıs 2019 tarihinde şartlı tahliyeden yararlanarak cezaevinde çıktığını belirten Karaoğulları zanlının 2 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderilmesini talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.