İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sucuoğlu: "Yatırımcılarımıza her türlü katkıyı yapma kararlığındayız"

Sucuoğlu: "Yatırımcılarımıza her türlü  katkıyı yapma kararlığındayız"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sucuoğlu, Anadolu Kıbrıs İşadamları ve Bürokratları Derneği'ni kabul etti. Sucuoğlu, Bakanlık olarak yatırımcılara her türlü katkıyı yapma kararlılığında olduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 12/06/19 13:00
okuma süresi: 2 dak.
Sucuoğlu: "Yatırımcılarımıza her türlü  katkıyı yapma kararlığındayız"
A- A A+
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu Anadolu Kıbrıs İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Selami Polat başkanlığındaki heyeti kabul ederek görüştü.

Selami Polat, dernek olarak hükümetin de bakış açışı ile birlikte, yatırım alanında yatırımcılara burada köprü görevi yapmak adına çalıştıklarını anlattı. Polat, Sucuoğlu'na görevinde başarılar diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu da konuşmasında, ülkede son 15 ayda bazı sıkıntılar yaşandığını ve Türkiye ile arzu edilen diyaloğun yaşanamadığını, katkıların alınamadığını kaydetti. Ülkenin sürdürülebilir olmayan dar bir bütçe yapısı içinde olduğunu ifade eden Sucuoğlu, geçmiş dönemde yanlış ve popülist yaklaşımlar sergilendiğini vurguladı.

Sucuoğlu, yapılan her yatırımın ekonominin gelişmesine katkı demek olduğunu dile getirerek, "doğru politikalar ve yasalar çerçevesinde yatırımcılarımıza her türlü katkıyı yapma kararlığındayız" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.