EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de "Çocuk Dünyasında Kuklalar" sergisi

LAÜ'de "Çocuk Dünyasında Kuklalar" sergisi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü tarafından "Çocuk Dünyasında Kuklalar" sergisi LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Fakültesi Eğitim Kompleksi'nde sergilendi.

Yayın Tarihi: 12/06/19 19:00
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de "Çocuk Dünyasında Kuklalar" sergisi
A- A A+

Okul öncesi eğitim döneminde çocuk gelişimi açısından kuklaların büyük bir öneme sahip olduğu ve çocukların kuklayı bir oyun gibi algıladıklarından dolayı öğretim sürecine katılımlarının çok daha etkili olacağı düşünülerek, Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü tarafından böylesi bir serginin düzenlendiğini çocukların serbest zaman etkinliklerinde yemek, uyku ve tuvalet alışkanlıkları kazandırmada da kuklalardan etkili bir şekilde yararlanılabileceği belirtildi.

Geri dönüşüm teması kullanılarak kuklalar tasarlandı

Okul öncesi dönemde kuklanın nasıl olması gerektiğine dair almış oldukları bilgileri geri dönüşüm temasını kullanarak tasarlayan öğrencilerin ortaya koydukları çeşitli oyuncak materyaller sergiyi ziyaret edenlerin beğenisini kazandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.