ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bir kadına şiddet vakası daha: Kız arkadaşının kalçasını kırdı

Bir kadına şiddet vakası daha: Kız arkadaşının kalçasını kırdı

Lefkoşa'da dün bir kadına şiddet vakası daha yaşandı. Lefkoşa'da sakin Özdinç Taşkeser, aynı evde yaşadığı kız arkadaşını ciddi şekilde darp edip, kalçasının kırılmasına neden olmaktan mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 14/06/19 08:10
okuma süresi: 2 dak.
Bir kadına şiddet vakası daha: Kız arkadaşının kalçasını kırdı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Lefkoşa'da aynı evde yaşadığı kız arkadaşı Ş.P'yi ciddi şekilde darp ederek, kalçasının kırılmasına neden olmaktan suçlu bulunan ÖzdinçTaşkeser, 10 ay hapis cezası aldı.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi ve Yargıç TemaySağer huzurunda gerçekleşen dünkü duruşmada sanık aleyhine mahkeme heyetinin oy birliği ile verdiği kararı Kıdemli Yargıç Alev UlunayHüdaverdi açıkladı.

Hüdaverdi, vahim zarar ve ciddi darp suçlarının yaygınlaşması ve ciddiyetine vurgu yaparak, sanığın işlediği vahim zarar suçlarının 7 yıla, ciddi darp suçunun 3 yıla kadar hapis cezası öngören çok ciddi suçlardan olduğunu belirtti.

Hüdaverdi, sanık ÖzdinçTaşkeser'in kıskançlık sebebiyle kavga ettiği kız arkadaşını saçlarından tutarak darp ettiğini ve kalça kemiğinin kırılmasına neden olduğunu aktardı.

ŞİKÂYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Kıdemli Yargıç Hüdaverdi, müştekinin ameliyat olduğunu ve tedavisinin 6 hafta sürdüğünü ayrıca müştekinin şikâyetini geri çektiğini ifade etti.

Hüdaverdi, ağır ve vahim suçlarda kamu yararı dikkate alınarak, caydırıcı ve ıslah edici cezalar verilmesi gerektiğini kaydetti.

Sanığın lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinen Hüdaverdi, sanığa oybirliği ile 10 ay hapis cezası verdiklerini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.