YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Kanserden yaşamını yitiren Tuğsan Yazıcı'dan çocuklara armağan

Kanserden yaşamını yitiren Tuğsan Yazıcı'dan çocuklara armağan

1,5 yıl boyunca kanser tedavisi gören ve 2018 Aralık'ta hayatını kaybeden Tuğsan Yazıcı, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi - Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi'ne satranç köşesi armağan etti.

Yayın Tarihi: 14/06/19 13:12
okuma süresi: 2 dak.
Kanserden yaşamını yitiren Tuğsan Yazıcı'dan çocuklara armağan
A- A A+
1,5 yıl boyunca kanser tedavisi gören Tuğsan Yazıcı, 2018 yılı Aralık ayında maalesef kaybetmişti.

Başta ailesi ve sevdikleri olmak üzere toplumu da derinden etkileyen bu kayıp sonrasında aile minik Tuğsan'ın adını yaşatmak adına Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi-Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi'ne satranç köşesi armağan etti.

Aile, hem Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nde tedavi amacıyla uzun birsüre yatan Tuğsan'ın adını yaşatmak hem de serviste yatan tüm çocukların güzel vakit geçirmeleri için satranç köşesini yarattılar ve 13 Haziran 2019, Perşembe günü (dün) serviste yapılan karne gününde katılımcılaraköşenin tanıtımı yapıldı.

Satranç köşesinde bulunan ve Tuğsan Yazıcı'nın ağzından tüm arkadaşları için yazılmış "Hayat da aslında satranç gibi stratejik bir oyun, hayat oyununda hep kazanmanız dileğimle – Tuğsan Yazıcı'dan tüm çocuklara armağan" şeklindeki bir notun da bulunduğu köşeyi gören konuklar, adeta gözyaşlarına hakimolamamış ve oldukça duygusal anlar yaşamıştırlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.