SPOR
okuma süresi: 3 dak.

MTG'de yeniden Koral Bozkurt dönemi

MTG'de yeniden Koral Bozkurt dönemi

K-Pet Süper Ligi'nin bu sezonki şampiyonu Mağusa Türk Gücü dün Olağan Genel Kurulu'nu düzenleyerek yönetim kurulunu belirledi. Başkanlık seçiminin de yapıldığı olağan kurulda tek aday olan Koral Bozkurt, MTG'lilerin onayını aldı.

Yayın Tarihi: 14/06/19 21:56
okuma süresi: 3 dak.
MTG'de yeniden Koral Bozkurt dönemi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

MağusaTürk Gücü dün saat 17:00'deSuriçi'ndeki MTG Lokali'nde Olağan Genel Kurul düzenledi. Başkanlık için tek aday olan Bozkurt, yeniden MTG'de yönetimin başına geçerken, olağan kurulda, yönetim kurulu, kadın kolları ve MTG için yeni bir oluşum olan Kalkınma Konseyi üyelerinin onayını aldı.

MALİ RAPOR VE FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

Saat 17:00'de başlayan kurulda oluşturulan Divan Başkanlığı'na Mehmet Özerman getirilirken, divan üyeleri YıltanÖzkıraç ve Uğur Kiraz'dan oluştu. Özerman'ın yönettiği olağan kurulda MTG Mali İşler Sorumlusu Mehmet Sabancı kalem kalem gelir ve gider tablolarını açıklayarak kurulda mali rapor ve faaliyet raporu itirazsız onaylandı.

BOZKURT: "ALTYAPI İÇİN HARCANAN GİDER MTG'YE VERDİĞİMİZ ÖNEMİ GÖSTERİR"

Olağan kurulda söz alan Başkan Koral Bozkurt, geçtiğimiz yıl göreve gelirken MTG için söylediği sözleri anımsatarak "biz göreve geldiğimiz gün şampiyonluk hedefi ile geldik" dedi. "390 bin gibi alt yapı giderimiz" diyen Bozkurt "bu meblağ MTG'ye verdiğimiz önemi gösterir" dedi. Yapılanlar daha başlangıç olduğunu belirten Bozkurt, bu yolda yürümeye başlarken mevcut düzenin ne MTG için ne de diğer kulüpler için sürdürülebilir olmadığının altını çizdiklerini söyledi. Bu amaç doğrultusunda bazı görüşmeler yapıldığını ve MTG için yeni bir oluşuma gidilerek Kalkınma Komitesi'nin kurulduğunu söyleyen Bozkurt, 8 kişiden oluşan Kalkınma Komitesi üyelerini sahneye çağırarak "Daha güçlü bir yönetimle devam etmeliyiz" mesajını verdi.

KAYALP: "BAŞARININ DEVAMLILIĞI MTG VE MTGLİLER İÇİN ÖNEMLİ"

Kalkınma Komitesi'nde yer alan Oktay Kayalp söz alarak Başkan Bozkurt'un kendilerine onurlu bir görev verdiğini ifade etti."Bu başarının devamlılığı önemli, ülkede futbol amatördür ama rakamlara göre profesyoneldir" diyen KayalpMTG'nin başarısının devamlılığı, kendi ayakları üzerinde durabilmesiiçin ciddi bir yapılanma olduğunu ve Kalkınma Komitesi'nin deMTG'nino noktaya gelebilmesi, yatırımlar yapabilmesi için görevde olduğunu kaydetti. Kayalp temennilerinin şampiyonlukların artarda gelmesi olduğunu açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.