GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa'da asayiş ve trafik denetimleri: Polis kuralsızlığa geçit vermedi

Mağusa'da asayiş ve trafik denetimleri: Polis kuralsızlığa geçit vermedi

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin bu akşam sorumluluk sahası dahilinde düzenlediği operasyonda trafik ve asayiş kontrolleri sonucu 5 kişi tutuklandı, KKTC vatandaşı 8 kişi ise kumarhanelerde tespit edilerek hakkında ileri işleme gidildi.

Yayın Tarihi: 15/06/19 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa'da asayiş ve trafik denetimleri: Polis kuralsızlığa geçit vermedi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Ülkede son dönemlerde artan suçların önlenmesine yönelik polis teşkilatı denetimlerini artırdı.

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ile Özel Harekat Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin katıldığı Mağusa'da düzenlenen operasyonda ihbar üzerine Türkmenköy'de 3 noktada yapılan kontrolde ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 1 kişi tespit edilirken, Mağusa'da da 2 kişi ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilerek tutuklandı.

Trafik Şubesi ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise toplamda 155 çeşitli trafik suçu işlendiği tespit edilerek rapor edilirken, alkollü araç kullandığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı, 4 araç ise trafikten men edildi.

Operasyon kapsamında yatı evleri, bet ofisler ve eğlence mekanlarında yapılan kontrollerde olumsuz birşey tespit edilmezse, kumarhanelerde bulunması yasak olan 8 kişi tespit edilerek hakkında ileri işleme gidildi.

Saat 21:00 01:00 saatleri arasında düzenlenen operasyonda Mağusa Polis Müdürü Ahmet Beşerler tüm kontrol noktalarında denetimlerde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.