İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Belediyeler Birliği heyeti Macaristan'da toplantı ve konferansa katıldı

Belediyeler Birliği heyeti Macaristan'da toplantı ve konferansa katıldı

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) heyeti Macaristan'da toplantı ve konferansa katıldı.

Yayın Tarihi: 17/06/19 12:16
okuma süresi: 2 dak.
Belediyeler Birliği heyeti Macaristan'da toplantı ve konferansa katıldı
A- A A+

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Heyeti, Macaristan'da Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nin, İdari Komitesi tarafından gerçekleştirilen toplantı ve konferansa katıldı.

Heyet, 12-15 Haziran tarihleri arasında Macaristan'da ilk olarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Budapeşte Temsilciği'ni ziyaret ederek Temsilci Selda Çimen ile bir araya geldi.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Heyeti'nin katıldığı ve ilk gün gerçekleştirilen Avrupa Konseyi İdari İşler Komitesi Toplantısı'nda "Kırsal ve Kentsel Belediyelerde etkileşimi artırma hedefli yeni vergi sistemleri" ele alınırken, ikinci gün düzenlenen konferansta da Avrupa'nın çeşitli üniversiteler ve şehirlerinden uzman ve yerel yöneticiler "Akıllı Şehirler" hakkında sunumlar yaptı.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar başkanlığındaki heyette, Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Genel Koordinatörü Hüseyin Köle de yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.