MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Yeni evlenen Zerrin Özer'in eşiyle ilgili ilginç iddia

Yeni evlenen Zerrin Özer'in eşiyle ilgili ilginç iddia

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in dün evlendiği Murat Akıncı ile ilgili iddialara magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yayın Tarihi: 17/06/19 13:48
okuma süresi: 3 dak.
Yeni evlenen Zerrin Özer'in eşiyle ilgili ilginç iddia
A- A A+
61 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, kendisinden yaşça küçük sevgilisi Murat Akıncı ile nikâh masasına oturdu. Zerrin Özer'in Zekeriyaköy'deki villasının bahçesinde gerçekleşen törenle dünyaevine giren çiftin mutluluğu kısa sürdü.

Kafaları karıştıran iddia

Zerrin Özeri'in eşi Murat Akıncı'nın eski sevgilisi 2. Sayfa programının canlı yayınına bağlandı. Zerrin Özer ve Murat Akıncı'nın düğün fotoğraflarını gören Sema Hanım şoke eden bir iddiada bulundu. Murat Akıncı'nın kendisini dolandırdığını ifade eden Sema Hanım, şunları söyledi;

Kendisi 16 Kasım 1984 doğumlu. Ben bu adamla Mahmut Atalay adı ile tanıştım. Kardeşi Amerika'da okuyordu. Onun işlemlerini hallettik, o vasıta ile tanıştık.

Benden 1000 TL borç aldı. 'Akşama vereceğim' dedi, gerçekten verdi. Bu güven yaratma adımıydı. Sonra bir gün 'kardeşim için para lazım' dedi. O kadar çok para transferi oldu ki aramızda... Bu arada annesi de her fırsatta 'Çok yardımcı oldun, Allah razı olsun' diyor. Kendilerini çok zengin gösteriyorlardı.

Murat ile evlilik gibi bir düşüncemiz yoktu. Kendisinin anlatamayacağım derecede büyük şeyleri var. Ben tehditleri başlayınca onu tanıdım.

Türkiye'nin tanınmış mafya adamlarının yanında çalıştığı için tehditlerle bezdirmeye çalıştı. 1,5 yıl içinde benden aldığı para 400 bin TL civarında oldu. Benim bir çocuğum var, benim çocuğumu ölümle tehdit etti. Okuluna kadar her şeyi araştırmış. Tüm mesaj kayıtları mahkemede var.

Nüfus kayıtlarına baktığınızda adı Murat Akıncı olarak çıkıyor. Annesiyle beraber gözümün önünde para alıp, harcamaya gittikleri gün en çok canımı acıtan.

İnanamayacağınız kadar korkunç tehdit ve davranışları var. Annesi hakkında da suç duyurum var. Çünkü hesaplar onun adına. Zerrin Özer ile fotoğrafını görünce çok sevindim. Gökte ararken, yerde buldum kendisini. 2016 yılından beri peşindeydim.

Bu anlatabildiklerin Zerrin Hanım'ın duyduklarının 10'da 1'i. Malını kaptırmasın. Murat Akıncı, çocuklarının nafakalarına kadar alan bir adam. Benim adımı duyduğu zaman çok çekineceğini biliyorum. Benim elimde o kadar çok belge var ki... Bu zaman kadar ortaya çıkmamasının nedeni de yüzünü göstermek istememesidir.

Başka mağdurlar da var

2. sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel yaptığı açıklamada şunları söyledi; Murat Akıncı tarafından dolandırıldığını iddia eden 3 kişi daha var. Onlarda aynı şekilde mağdur edilmiş.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.