İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Büyükoğlu: "Kamu, kurum ve daireler daha iyi hizmet verebilmeli"

Büyükoğlu: "Kamu, kurum ve daireler daha iyi hizmet verebilmeli"

HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu, batı bölgesinde yaşayan kişilerin sorunlarından bahsetmek istediğini ve kendilerine düşen görevin de kamu, kurum ve dairelerin daha iyi hizmet verebilmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 18/06/19 16:38
okuma süresi: 2 dak.
Büyükoğlu: "Kamu, kurum ve daireler daha iyi hizmet verebilmeli"
A- A A+
HP Milletvekili Büyükoğlu, yaklaşık 20 aydır tamamlanmış itfaiye binası olduğunu ve bu binanın daha iyi hizmet vermesi için gerekli çalışmaların tamamlanmasını istedi.

Polis okulunun da tamamlandığını ve hayata geçirilmesi için çok az bir çaba harcanması gerektiğini dile getiren Büyükoğlu, bölgedeki gamini ocaklarının da yılsonu tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Güzelyurt hastanesi konusundaki kararlılığın devam etmesini de isteyen Büyükoğlu, narenciye sektöründeki sıkıntılara da değindi.

Büyükoğlu, Lefke'nin tam bir ilçe olarak hizmet verebilmesi için eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini kaydetti.

Büyükoğlu, Lefke Merkez, Bağlıköy ve Gemikonağında imar planlarının yapılabilmesi gerektiğini belirtti.

PİLLİ: "GÜZELYURT HASTANESİ RÜYALARIMA GİRİYOR, MUTLAKA BİTİRİLMELİ"

Sağlık Bakanı Ali Pilli, tekrar söz alarak, Güzelyurt hastanesi konusuna cevap vermek istediğini söyleyerek, Güzelyurt hastanesi konusunun rüyalarına girdiğini ve mutlaka bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Bakan olduğu ilk günden itibaren Güzelyurt hastanesi konusunda çalışmalar yaptığını dile getiren Pilli, hastanenin yapısal sorunları olduğunu ve bu sorunların giderilmesi için çaba harcadığını kaydetti.

Pilli, Güzelyurt Hastanesi'nin bitirilmesinin Lefkoşa Hastanesinin rahatlamasına neden olacağını söyledi.
İtfaiye ve yol çalışmalarının bitimi konusunda çalışmaların olduğunu dile getiren Pilli, imar planı konusunda da en kısa sürede ilgili bakanlığın açıklama yapacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.