İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kılıçdaroğlu: "KKTC artık tanınmalı"

Kılıçdaroğlu: "KKTC artık tanınmalı"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni sürecin atılması gerekiyor. KKTC'nin artık tanınması lazım, her şeyi var. Türkiye'nin yeni hamleyi sürdürmesi gerekiyor" dedi.

Yayın Tarihi: 18/06/19 17:36
okuma süresi: 2 dak.
Kılıçdaroğlu: "KKTC artık tanınmalı"
A- A A+
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "KKTC'nin artık tanınması lazım, her şeyi var" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili, "Ekrem Bey diyor ki 'Burada yüz binlerce fakir var. İstanbul'da yaşayıp, deniz görmeyen binlerce insan var'. 'Vay efendim, hizmet edemezsin, mazbatanı iptal ederim' dediler. Ettin kardeşim. İstanbul'u Allah'ın izniyle bir daha alacağız. Elimizi vicdanımıza koyup, öyle oy kullanalım" dedi.

"KKTC ARTIK TANINMALI"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta barış, dünyada barış' sözünün evrensel hale geldiğini ve ortak hedefe dönüştüğünü vurguladı.

Türkiye'nin bu çizgiden hiçbir zaman ayrılmaması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Yalnızlığın, Türkiye'nin başına nasıl sorunlar açtığını görüyoruz. Kıbrıs politikasının artık değişmesi lazım. Yeni sürecin atılması gerekiyor.

KKTC'nin artık tanınması lazım, her şeyi var. Türkiye'nin yeni hamleyi sürdürmesi gerekiyor.

Ege adaları; 16 adayı göz göre göre kaybettik, bize ait olan 16 ada Yunanistan işgali altında ses çıkaramıyorlar. Silahsız olması gereken adalar silahlandırıldı; nerede bu iktidar? Her gün bir şeyler kaybediyoruz"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.