LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Lapta Belediye Başkanı Aktuğ'dan 'halk plajı' müjdesi

Lapta Belediye Başkanı Aktuğ'dan 'halk plajı' müjdesi

Lapta Belediyesi, Güzelyalı Halk Plajı'nı hizmete sokmaya hazırlanıyor...

Yayın Tarihi: 20/06/19 11:35
okuma süresi: 2 dak.
Lapta Belediye Başkanı Aktuğ'dan 'halk plajı' müjdesi
A- A A+
Girne Postası - Burcu Ece Yılmaz

Kanal T'de yayınlanan Özlem Bendaşan'ın hazırlayıp sunduğu programa konuk olan Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, Lapta'da hizmete girecek olan halk plajının müjdesini verdi.

Aktuğ, Karşıyaka-Güzelkaya bölgesinde atıl durumda olan, 2015 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile belediyeye bırakılan plajın düzenlenerek hizmete gireceğini belirtti.

"TEMMUZ AYINDA HİZMETE GİRECEK"

Atıl durumda olan plajla ilgili yoğun şekilde çalışmalar yapıldığını kaydeden Aktuğ, "Tamamen Lapta Belediyesi'nin çalıştıracağı plaj, Güzelyalı Halk Plajı ismiyle hizmete girecek" dedi.

Temmuz ayının başı itibariyle plajın açılışının gerçekleşmesini hedeflediklerini aktaran Aktuğ, plajda restoran, duş, şezlong gibi hizmetlerin verileceğini dile getirdi.

"HİZMET ALMAYAN VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ PLAJA GİREBİLECEK"

Her yıl yaz aylarının gelmesiyle beraber tekrar gündem olan 'ücretsiz deniz hakkı' konusuyla ilgili konuşan, Güzelyalı Halk Plajı'nın döngüsünü sağlamak adına vatandaşların kullandığı hizmetlerden bir miktar ücret alacaklarını belirtti. Aktuğ, hiçbir hizmetten faydalanmayan kişilerin de gönül rahatlığıyla ücretsiz bir şekilde plaja girebileceğini söyledi.

Lapta oteller bölgesinde iki otelin arasında kalan mevcut bir plajın daha olduğunu dile getiren Aktuğ, " Bu plaj için de çalışma başlattık. Güzelyalı Halk Plajı'nın açılmasının akabinde küçük plajı da organize edip, hizmete sokmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.