YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Barış Harekatı'nı üç boyutlu animasyonlarla anlattı

Kıbrıs Barış Harekatı'nı üç boyutlu animasyonlarla anlattı

YouTube'da animasyon-belgesel tarzında içerik üreten 'Kings and Generals' isimli kanal, bu kez "Kıbrıs Krizi 1974 - Soğuk Savaş Belgeseli" başlığıyla Kıbrıs Barış Harekâtı'nı konu aldı.

Yayın Tarihi: 20/06/19 12:40
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Barış Harekatı'nı üç boyutlu animasyonlarla anlattı
A- A A+
Kıbrıs Postası

YouTube'da, dünya tarihine mal olmuş savaşları, belgesel diline sokup, animasyonlarla zenginleştirerek içerik üreten 'Kings and Generals' isimli kanal, bu kez "Kıbrıs Krizi 1974 - Soğuk Savaş Belgeseli" başlığıyla Kıbrıs Barış Harekâtını konu aldı.

Kıbrıs Barış Harekâtı'nı, TSK Kod Adı olarak bilinen "Atilla Harekâtı" ismiyle işleyen animasyon-belgeselde, hem o dönemde çekilen görüntülere hem de Türk ve Yunan birliklerine ait tankların animasyonlarına yer veriliyor.

Benjen Pratt tarafından üretilen video, Attila 1, Attila 2'den Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilanına kadar olan neredeyse tüm askeri operasyonları anlatıyor.

'Yanlı' olarak nitelendirilebilen video, şu ana dek 365 bin 275 kez izlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.