EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Seri cinayet kurbanı ailelerine Stelios'dan 70 bin Euro

Seri cinayet kurbanı ailelerine Stelios'dan 70 bin Euro

Stelios Vakfı, Güney Kıbrıs'ta seri katil Metaxas tarafından öldürülen 7 kadın ve 2 çocuğun ailelerine 70 bin Euro bağışlayacağını duyurdu. Ödeme, banka transferiyle Ağustos 2019'da yapılacak.

Yayın Tarihi: 24/06/19 15:00
okuma süresi: 3 dak.
Seri cinayet kurbanı ailelerine Stelios'dan 70 bin Euro
A- A A+

Stelios Dostluk Vakfı'nın Adada kalıcı barışı güvence altına alabilmek için Kıbrıslı Türkler ve Kıbrıslı Rumlar arasındaki işbirliğini teşvik etmek amacıyla başlattığı 2 toplumlu işbirliği projelerini teşvik ödüllerinde başvuru süreci devam ediyor.

Toplumları yakınlaştırarak Kıbrıs da kalıcı barışı sağlamaya yönelik 11 yıldır süren Stelios Vakfı 2 Toplumlu Projeleri Teşvik Ödülleri'nde bu yıl geçen yıl olduğu gibi 50 projeye 10 ar bin euro, toplamda 500 bin euro verilecek. Bu yıl dağıtılacak ödüllerle birlikte Vakıf son 11 yılda 2 toplumlu projelere 3 milyon 750 bin euro teşvik sağlamış olacak.

Son başvuru tarihinin 31 Temmuz 2019 olarak belirlendiği ödüllere "Stelios Philanthropic Foundation"ın facebook hesabından başvurmak olanaklı.

"ASIL AMAÇ TOPLUMLARI YAKINLAŞTIRMAK"

Vakfın kurucusu Sir Stelios Haji-Joannou, ödüllerle ilgili son yaptığı açıklamada "Bu bir maratondur, sprint yarışı değildir. Kıbrıs sorununu yarın sabah çözme gibi bir iddiamız yoktur. Esas amacımız adada kalıcı bir barışı güvence altına alabilmek için toplumları yakınlaştırmaktır, Kıbrıs sorununu çözmek veya siyasi bir baskı yapmak değildir" dedi.

ACILI AİLELERE STELİOS YARDIMI

Bu arada,Stelios Vakfı, Güney Kıbrıs'ta seri katil Metaxas tarafından öldürülen 7 kadın ve 2 çocuğun ailelerine 70 bin Euro bağışlayacağını duyurdu.Ödeme, banka transferiyle Ağustos 2019'da yapılacak.

Sir Stelios Haji-Ioannou konuyla ilgili açıklamasında, gelişmeleri yakından takip ettiği bu iğrenç suçtan dolayı herkes gibi kendisinin de şok içinde olduğunu belirtti.

Haji-Ioannou, daha iyi bir yaşam için geldikleri Kıbrıs'ta trajik bir şekilde yaşamını yitiren bu insanların yakınlarının acısının parayla azalmayacağının bilincinde olduğunu ancak bu zor zamanlarında ortaya çıkabilecek harcamaları karşılayabilmeleri için yardımı yapma ihtiyacı hissettiğini vurguladı.

LHA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.