ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Evdeki misafirin parasını ve aracını çalıp kaçtı, yakalandı

Evdeki misafirin parasını ve aracını çalıp kaçtı, yakalandı

Mağusa'da evinde kalan amcasının oğluna ait cüzdanı çalıp aracı izinsiz alarak kaçtıktan sonra İskele'de tespit edilerek tutuklanan Bircan Şahin mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 25/06/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Evdeki misafirin parasını ve aracını çalıp kaçtı, yakalandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da 22 Haziran 2019 tarihinde kendi evinde kalan amcasının oğlu Osman Şahin'e ait cüzdanı ve cüzdanın içindeki 300 Euro ile 750 TL'yi çalarak FH 807 plakalı aracı izinsiz alarak İskele'de tespit edilen Bircan Şahin tutuklandı. Zanlı Şahin "Sirkat" suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan Bircan hakkında 2 gün tutukluluk süresi temin edildi.

420 TL KAYIP

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mehmet Emin Doğan mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Bircan Şahin'in 22 Haziran 2019 tarihinde kendi evinde misafir olarak bulunan ve amcasının oğlu olan Osman Şahin'in uyuduğu sırada cüzdanını ve içerisindeki 300 Euro ile 750 TL nakit parayı, kimlik kartını, ehliyeti ile kredi kartını ve FH 807 plakalı aracın anahtarını alarak kaçtığını açıkladı.

Zanlının 23 Haziran 2019 tarihinde İskele'de tespit edildiğini belirten Doğan, FH 807 plakalı araç ile 300 Euro ve 330 TL'nin zanlın tasarrufunda bulunarak emare alındığını açıkladı. Zanlının nakit paralardan bir miktarını harcadığı yönünde beyanda bulunduğunu belirten Doğan, zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini belirterek Bircan Şahin'in 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.